Megérkezett az új StillWell Star limitált kiadása

StillWell Star Holiday Y2023

A Dunbarton Tobacco & Trust megkezdte a StillWell Star Holiday Y2023 kiszállítását.

A StillWell Star sorozat különlegessége, hogy ebben egyesül két ősrégi dohányfogyasztási forma a szivarozás és a pipázás, ugyanis a sorozat darabjainak töltőleveleibe a Cornell & Diehl-lel, Amerika egyik legnagyobb pipadohány cégével együttműködve pipadohány kerül.

A Holiday Y2023 a tavalyi limitált kiadáshoz hasonlóan Toro méretű (152mm x52) parejo, aminek a borítólevele Ecuadori habano, kötőlevele Mexikói San Andrés cultivo tonto negro, töltőlevele pedig három igen aromás pipadohány fajta, Cavendish Burley, Golden Virginia és Red Virginia keveréke.

“A pipakultúrában hagyománya van annak, hogy a pipadohány blenderek különleges keverékekkel készülnek az egyes ünnepekre. Ennek a gyakorlatnak a tiszteletére mindig is az volt a szándékom, hogy kövessem a példát a StillWell Star termékcsaládunkon belül. Az idei kiadás egy elragadó aromás puro, enyhe Cavendish Burley és válogatott Virginia dohányok kiegyensúlyozott összetételével, mely csodálatosan édes a nyelvnek, íze és az aromája kivételes. Személy szerint ennek a szivarnak a fogyasztása olyan, mintha egy csésze forró csokit kortyolgatnék, mályvacukorral egy meleg kandalló mellett.”- mondta Steve Saka, a Dunbarton Tobacco & Trust alapítója sajtóközleményében.

Összesen 3500 doboz, 13 szivart tartalmazó doboz kerül forgalomba, a szivarok a Fábrica de Tabacos Joya de Nicaragua S.A.-ban készülnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük