Már meg is érkezett a “Metallica szivar” folytatása

S84 Shade to Black

A Drew Estate-nél az M81 sikere borítékolva volt és mint ahogy egy jó filmnél lenni szokott, már érkezik is a folytatás.

A márciusi Freestyle Live event alkalmával bejelentették a második Drew Estate – Metallica colleborációnak a szülöttét, az S84 Shade to Black-et. Míg az M81 egy igazi maduro szörnyeteg, határozott mélységgel, sötét és merészebb íztónusokkal, az új kiadás ennél mindenképpen lágyabb vonalat képvisel. Borítólevélként Ecuadori Connecticut levelet, kötőlevélként Connecticut broadleaft míg töltőlevélnek Pennsylvania broadleaf és Nicaraguai maduro dohánykeveréket használtak fel.

Az S84 Shade to Black ugyanabban a négy méretben kerül forgalomba, mint az M81 korábban, név szerint:

  • Blackened Cigars by Drew Estate S84 Shade to Black Corona Doble (178mm x50)
  • Blackened Cigars by Drew Estate S84 Shade to Black Toro (152mm x52)
  • Blackened Cigars by Drew Estate S84 Shade to Black Robusto (127mm x50)
  • Blackened Cigars by Drew Estate S84 Shade to Black Corona (127mm x43)

A szivar neve megint csak egy utalás a Metallica zenekar egyik mérföldkövére, a 84 utalás a Ride the Lightning albumának a megjelenésére, amin található a “Fade to Black” című számuk és ezt egy kicsit tovább gondolva született meg az “S” azaz a “Shade to Black”.

Várhatóan az S84 szivarcsalád eljut Magyarországra is, mert ezt az M81 szivarral ellentétben nemzetközi forgalomra is gyártják. Kíváncsian várjuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük