Új méretben a Sin Compromiso

Sin Compromiso No. 4

“Vajon van-e valaki olyan hülye, hogy egy új sorozatot hoz ki a piacra 5 különböző viltolával és ebből az egyik méret nem robusto?” – teszi fel a kérdést Steve Saka, a Dunbarton Tobacco & Trust cég vezetője, amire az a válasz, hogy igen és ez a valaki nem más, mint ő maga. A Sin Compromiso sorozata ezidáig nem kapott robusto méretet, de most megtört a jég.

A Sin Compromiso szivarok híre először 2015 júniusában jelent meg, amikor Saka elindította a Dunbarton Tobacco & Trust céget, a Drew Estate utáni vállalkozását. A 2015-ös amerikai IPCPR Convention & Trade Show-n 4 új termékkel készült előrukkolni, a Compromiso mellett a Sobremesa, a Todos Las Días és a Lote Limitada, amit felsorakoztatott. Habár a termék elérhető volt a szivarvásáron, Saka maga is azt mondta, hogy „közel sem készült el”, és éppen új dohánybeszerzésen dolgozik, amivel tökéletesíteni tudja a blendet. A szivarról így nyilatkozott “a legjobb nicaraguai puró lesz, amely a Joya De Nicaragua szivargyárában valaha készült.”

Sin Compromiso

Erre 3 és fél évet kellett várni, hogy 2018-ban valóban megjelenjen a Sin Compromiso. Bár az első ígéretek egy világmegváltó Nicaragiai puróról szóltak, a terv teljesen megváltozott a blendelés alatt. A szivar borítólevele mexikói San Andrés Negro „Cultivo Tonto” , kötőlevele Ecuadori habano, míg töltőlevélként Nicaraguai dohányt használtak fel.

„A Sin Compromiso létrehozásakor soha nem voltam elégedett a robusto vitolával, valahogy valami nem stimmelt, így amikor 2018-ban elindítottuk a sorozatot, úgy döntöttem, hogy nem hozom ki a vitathatatlanul legnépszerűbb méretet. A NO. 4 egy picit eltér a klasszikus robustotól, de így már elégedett vagyok a szivarral, keveréke most már tökéletesen passzol a formátumához.” – mondta Saka a sajtónak.

A Sin Compromiso sorozat az új vitolával 9 tagra bővült:

  • Sin Compromiso Selección Intrépido (145mm x46)
  • Sin Compromiso Selección No. 2 Torpedo (152mm x52)
  • Sin Compromiso Selección No. 5 Parejo (152mm x54)
  • Sin Compromiso Selección No. 7 Parejo (152mm x56)
  • Sin Compromiso Selección Espada Estoque (178mm x44)
  • Sin Compromiso Selección No. 6 (152mm x60)
  • Sin Compromiso El Amsterdammer (152mm x60)
  • Sin Compromiso Paladin de Saka (178mm x50)
  • Sin Compromiso No. 4 (127mm x54)

Tesztünk a Sin Compromiso Selección No. 2 Torpedoról itt található meg:

https://cigarbeaver.hu/szivar/review/a-szivar-es-ami-mogotte-van-sin-compromiso-seleccion-no-2-torpedo/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük