Rövid hírek a szivarvilágból

CigarBeaver, szivar

Padilla Cigars

A Padilla Cigars új kereskedelmi igazgatója Todd Vance. Korábban a Cornelius & Anthony-nél, majd a La Familia Robaina-nál töltötte be ugyanezt a pozíciót

Arturo Fuente Cigars

Jose Blanco csatlakozik az Arturo Fuente International csapatához, ő alá fog tartozni az Európai, Kelet-Ázsiai és az Afrikai értékesítés. Blanco igazi veteránnak számít, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a szivaripar területén, többek között dolgozott a La Aurorának, a Joya de Nicaraguanakés az E.P. Carrillonak.

Cubacigar Benelux

Tony Hoevenaars távozik a Cubacigar Benelux ügyvezető igazgatói posztjáról, helyét Nestor Valeira és Rodrigo Crespo veszi át.
Nestor Valeira korábban a La Casa del Habano franchise igazgatója volt.
Rodrigo Crespo pedig az Imperial Brands kereskedelmi marketing fejlesztési igazgatói pozíciójából érkezett a Cubacigar-hoz.

Arturo Fuente Cigars

Arturo Fuente exkluzív üzletet nyit Amszterdamban. Ez lesz az első Fuente üzlet az USA-n kívül, amely csak Arturo Fuente szivarokat és kiegészítőket fog forgalmazni. Nyitás várhatóan 2020 augusztusában.

Letartóztatás

Letartóztatták egy Maryland-i szivarbolt vezetőjét Anoop Aggarwalt, mert megkísérelt egy bérgyilkost felbérelni, hogy az gyilkolja meg egy rivális szivarbolt tulajdonosát. A rendőrség jelentése szerint Aggarwalt más bűncselekmények miatt vizsgálták, amikor fény derült gyilkossági tervére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük