Alec Bradley Filthy Hooligan és Shamrock kiadás

Szent Patrik nap az írek egyik legkiemelkedőbb ünnepe, és ha már Szent Patrikot ünnepeljük, akkor minden zöldbe borul. Lehet kapni zöld sört, zöld ételeket és még a  Chicago River is zöld színben pompázik. Mindezek mellett  hagyományosan megjelenik az Alec Bradley zöld szivarja is immáron 7. alkalommal. Az első két évben a szivarok teljesen zöld borítást kaptak a zöld candela borítólevélnek köszönhetően, majd ezt követően váltak barber pole, azaz sávosan feltekert szivarokká, ami jelenleg Candela és Nicaraguai Jalapa ötvözete. Az ünnepi kiadás hagyományosam Toro méretben (152mm/52-es gyűrűméret) és 22 darabos kiszerelésben kapható a legendás Alec Bradley Black Market dobozokban, kötőlevele Ecuadori Sumatra, töltőlevelei pedig Honduras és Panamáról származnak.

A tavalyi évben az  Alec Bradley a Filthy Hooligan kiadás mellett, egy új szivarral hozakodott elő erre a neves alkalomra, ami az  Alec Bradley Filthy Shamrock nevet viseli. 2019-ben összesen 500 darab 10 szálas dobozzal hoztak forgalomba, ez a szám 2020-ra 1500-ra növekedett. Különlegessége, hogy 3 különböző borítólevélbe csavarták, Honduran candela, Habano maduro és Habano seco.

A szivarok világszerte elérhetők lesznek, a svájci Alec Bradley disztribútor már bejelentette, hogy Szent Patrick napján biztos rápöffenthetünk eme kiváló alkotásra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük