Új Plasencia nem csak foci mellé

Plasencia Ehtëfal

Egy igazán exkluzív Plasencia szivar került az üzletekbe.

Az újdonság novemberben debütál a futball világbajnoksággal egyidőben Katarban. A szivar neve arabul, احتفال (Ehtëfal), ami “ünneplést” jelent. Csak Toro méretben (152mm x52) kerül forgalomba, amiben a Jalapáról származó sun-grown borítólevél veszi körbe a több mint 10 évig érlelt Hondurasról és Nicaraguából származó kötő-, és töltőleveleket.

„Ezzel a különleges keverékkel a Plasencia család azt szeretné megünnepelni, hogy újra találkozhatunk. Ahogyan a dohány gyökerei összeérnek és megerősödnek, úgy mi is erősebbek vagyunk együtt. A Plasencia Ehtëfallal szeretnénk megünnepelni ezt a jelentős eseményt, amely Katarban zajlik, ahol újra együtt ünnepelhetnek az emberek.” – mondta Nestor Andrés, a Plasencia gyár vezetője.

Habár minden jel arra utal, hogy ez egy, a katari futball világbajnokságra kiadott limitált kiadás, valójában nem az. Összesen 5000 darab, 10 szálat tartalmazó doboz kerül forgalomba, aminek fele az Egyesült Államokban kerül a polcokra, a másik része pedig nemzetközi forgalomban kapható, világszerte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük