Új Balkán regionális kiadás került forgalomban

El Rey del Mundo Grand Marshall.

Új Balkán regionális kiadás érkezett, az El Rey del Mundo Grand Marshall.

A szivar egy robusto extra, ami Kubában Genios néven ismert, hossza 140 mm, gyűrűmérte 52-es. A vitola ismerős lehet a Cohiba Genios kiadásból is. A szivarok csak Bulgáriában, Szerbiában és Romániában kerülnek forgalomba, összesen 6000 darab számozott doboz, melyből mindegyik 10 szivart tartalmaz.

Az El Rey del Mundo Grand Marshall-t a Kaliman Caribe forgalmazza, amely 12 országban forgalmazza a Habanos S.A. termékeket: Bulgáriában, Albániában, Örményországban, Észak-Macedóniában, Szerbiában, Montenegróban, Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban, Szlovéniában, Romániában és Grúziában. Ez az ötödik Edición Regional kiadás a forgalmazó számára, és a második, amely idén jelenik meg, csatlakozva a La Gloria Cubana Via Balcanica-hoz, ami Bulgáriában került forgalomba Edición regionális kiadás részeként.

El Rey del Mundo Grand Marshall.

Az Edición regionális programot a Habanos S.A. kínálja a legnagyobb importőreinek. Általában a forgalmazók évente választhatnak egy szivart, amely csak és kizárólag az ő régiójukban kerül forgalomba, bár már arra is volt példa, hogy egy régió egy adott évben két Edición Regional kiadást is megjelentetett. A szivarok kiválasztásánál kikötés, hogy nem származhat a Habanos S.A. „Globális Márkái” – azaz a Cohiba, Partagas, Montecristo, Bolivar – közül és olyan méretűnek kell lennie, amelyet jelenleg nem forgalmaznak a piacon. Gyakran előfordul, hogy a kiválasztott szivar nem az adott évben jelenik meg, hanem egy, vagy akár több év csúszással.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük