Szivar, szivar Magyarország, szivar árak Magyarország

Szivar Magyarország, szivar árak Magyarország

A címben szereplő pár szó a google találati listán előkelő helyen helyezkedik el, ugyanis ki ne szeretné tudni, hogy az éppen itthon lezajló szivarboom mellett megjelenő újdonságokhoz hol és milyen áron lehet hozzájutni.

A jóhír az, hogy az ország bármely pontján hozzá lehet jutni bármely szivarhoz, persze ez alatt nem a házhozrendelést kell érteni mert az hatóságilag tilos, Magyarországon dohányterméket csak és kizárólag a dohányterméket árusítható trafikokban lehet megvásárolni, szigorúan 18 év felett.

Mivel egy központi elosztón keresztül zajlik a kiosztás, ezért egy Magyarországon forgalomban lévő szivarhoz bárhol hozzá lehet jutni, egy a trafikban személyesen leadott rendelés esetén kiszállítják azt a kívánt üzletbe. Ehhez nem kell más mint a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóság honlapjáról letölthető szivar listából szemezgetni és szivarok mellett található ODBE rendelési kóddal (A00….) megrendelni a helyi trafiknál.

A Magyarországon elérhető szivarok listája elérhető az “Alkalmazandó dohánygyártmány kiskereskedelmi eladási árak” menüpont alatt.

A legközelebbi, humidorral rendelkező trafik(ok) megkereshető az országos trafik térképen:

Trafik térkép

Kellemes böngészést!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük