Szivar és pipadohány házasítás

StillWell Star Holiday Y2022

A Dunbarton Tobacco & Trust megkezdte a StillWell Star Holiday Y2022 kiszállítását.

A StillWell Star sorozat különlegessége, hogy ebben egyesül két ősrégi dohányfogyasztási forma a szivarozás és a pipázás, ugyanis a sorozat darabjainak töltőleveleibe a Cornell & Diehl-lel, Amerika egyik legnagyobb pipadohány cégével együttműködve pipadohány kerül.

A Holiday Y2022 egy Toro méretű (152mm x52) parejo, aminek a borítólevele Ecuadorian habano, kötőlevele Mexikói San Andrés cultivo tonto negro, töltőlevele pedig két igen aromás pipadohány fajta, Cavendish Burley és Virginia.

“A pipakultúrában hagyománya van annak, hogy a pipadohány blenderek különleges keverékekkel készülnek az egyes ünnepekre. Ennek a gyakorlatnak a tiszteletére mindig is az volt a szándékom, hogy kövessem a példát a StillWell Star termékcsaládunkon belül. Az idei kiadás egy elragadó aromás puro, enyhe Cavendish Burley és válogatott Virginia dohányok kiegyensúlyozott összetételével, mely csodálatosan édes a nyelvnek, íze és az aromája kivételes. Személy szerint ennek a szivarnak a fogyasztása olyan, mintha egy csésze forró csokit kortyolgatnék, mályvacukorral egy meleg kandalló mellett.”- mondta Steve Saka, a Dunbarton Tobacco & Trust alapítója sajtóközleményében.

Összesen 2500 doboz, 13 szivart tartalmazó doboz kerül forgalomba, a szivarok a Fábrica de Tabacos Joya de Nicaragua S.A.-ban készülnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük