Undercrown Maduro Flying Pig – Szivar Teszt

Undercrown Maduro Flying Pig

Szivar neve: Undercrown Maduro Flying Pig


Egy újabb malacsült volt az ebéd utáni desszert, mégpedig az UnderCrown Flying Pig maduro változata.

Gyerekkoromban a disznóvágáson mindig az én dolgom volt fogni a malac farkát, emlékszem levágták és a kezemben maradt, az öregek pedig mindig azt mondták ez így jó, mert így szerencséd lesz. Nos valami hasonlót éreztem a Flying Pig pigtailnek, azaz malacfaroknak nevezett szivarja fej részének az eltávolítása után, ugyanis egy kiváló szivarhoz volt szerencsém.

A kis malac tökéletesen elő volt készítve a pörzsölésre, nagyon szép, egységesen barna, dundi teste kellemes, fás, kávés illatot árasztott magából.

Gyújtás után egyből fűszeres, fás izhatások értek egy nagyon enyhe kávébab felhanggal a háttérben, ami az idő múlásával egyre hangsúlyosabbá kezdett válni.

A második harmadban már egyértelműen a kávé és fás/cédrusos ízek domináltak, fűszeres jegyekkel kísérve, a retrohaleban itt-ott kis floralis ízek is fel-feltűntek.

A harmadik harmadban a fás-fűszeres ízek megmaradtak és kiegészültek kellemes, pirítós ízjegyekkel egy csipetnyi napraforgómaggal megspékelve.

Nagyobb szél ellenére is tökéletes égett, hamuja sötétebb szürke és extra tartós, lehet vele zsonglőrködni, füstje elégséges, ízeiben intenzív és gazdag, kellemes 1 órát töltöttünk el egymás társaságában.

Közepesen testes, testes, így kezdőknek csak egy kis gyakorlás után ajánlom, sok szerencsét hozzá! 😉


További szivar teszteket a SZIVARBÁZIS-ban találsz, illetve az itthon megtalálható Drew Estate szivarokról itt írtunk bővebben:

Új Drew Estate termékek érkeztek Magyarországra

Amennyiben szeretnél saját teszteket beküldeni ide kattintva megteheted:

Szivar hozzáadás