Nincs Szent Patrik nap Alec Bradley szivarok nélkül

Alec Bradley Filthy Shamrock

Idén sem maradunk Szent Patrik napi szivarok nélkül. Hamarosan itt az írek nemzeti ünnepe, és a hagyományoknak megfelelően érkezik az Alec Bradley zöld szivarja is, immáron 10. alkalommal.

Az Alec Bradley Black Market Filthy Hooligan szivarok megjelenésük első két évében teljesen zöld borítást kaptak a zöld candela borítólevélnek köszönhetően, majd ezt követően váltak barber pole, azaz sávosan feltekert szivarokká, ami jelenleg Hundurasi Candela és Nicaraguai habano ötvözete. Az ünnepi kiadás hagyományosan Toro méretben (152mm x52) és 24 darabos kiszerelésben kapható a legendás Alec Bradley Black Market dobozokban, kötőlevele Ecuadori Sumatra, töltőlevelei pedig Hondurasról és Panamáról származnak. Összesen 2000 doboz kerül forgalomba.

Ha nem lenne elég a dupla borítólevél, akkor itt a tripla. Az Alec Bradley a Filthy Hooligan kiadás mellett már évek óta egy másik szivarral is készül a neves alkalomra, ami az Alec Bradley Filthy Shamrock nevet viseli. 2019-ben összesen 500 darab, 10 szálas dobozzal hoztak forgalomba, ez a szám 2020 óta 1500 dobozra duzzadt. Különlegessége, hogy a szivarokat 3 különböző borítólevélbe csavarták, amik ezúttal Nicaraguai habano, Nicaraguai habano maduro és Hondurasi Candela. A Filthy Hooliganhez hasonlóan Toro méretben (152mm x52) érhető el a szivar, melynek kötőlevele Ecuadori Sumatra, töltőlevelei pedig Hondurasról és Panamáról származnak.

A szivarok a Hondurasi Plasencia Tabacos de Oriente S.A. szivargyárban készülnek, és kereskedelmi forgalomban február 20-ától érhetőek el.

A 2020-as Alec Bradley Filthy Hooligan Shamrock kiadást volt szerencsénk tesztelni, ami itt olvasható:

Alec Bradley Filthy Hooligan Shamrock – Szivar Teszt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük