Jubilál a My Father Don Pepin sorozata

Don Pepin – Vintage Edition

A My Father Cigars megkezdte legújabb termékcsaládjának, a Don Pepin – Vintage Edition-nak a kiszállítását az Amerikai Dohányboltok Szövetsége (TAA) kiskereskedelmi tagjai számára.

Az új sorozat a TAA márciusi, éves szakmai kiállításán debütált, és a Don Pepin Garcia szivarcsalád – amely magában foglalja a jól ismert kék sorozatot, a fekete Cuban Classicot és a fehér JJ-t – 20 éves fennállását ünnepli. A cég korábban a Don Pepin Garcia sorozat 10. és 15. évfordulóját is megünnepelte egy-egy limitált kiadással.

A Don Pepin – Vintage Edition egy nicaraguai puro, azaz csak és kizárólag nicaraguai dohányt használnak fel hozzá, annyi még ismert, hogy a borítólevele Corojo 99. Ami még szembe tűnik az új kiadáson, az a szivargyűrű igen “puritán” kidolgozása, ami egyértelműen a legkorábbi ismert Don Pepin Garcia szivargyűrűk kinézetéből merített ihletet, abból a korból, amikor még kis mennyiségben és csak helyben Miamiban kezdett bele a család a szivar forgalmazásba.

A sorozat 3 méretben kerül forgalomba:

  • Don Pepin – Vintage Edition Robusto (127mm x54)
  • Don Pepin – Vintage Edition Toro (152mm x52)
  • Don Pepin – Vintage Edition Toro Gordo (152mm x60)

Janny Garcia, a My Father Cigars alelnöke elmondta, hogy az első körben legyártott szivarok már teljesen egészében elfogytak, de a cég tervezi, hogy a sorozatot a jövőben szélesebb körben is forgalomba hozza. Reméljük kis hazánkba is eljut majd ez a jubileumi kiadás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük