Újra visszatér a Davidoff Chefs Edition

Davidoff Chefs Edition 2021

A Davidoff Chefs Edition 2021 egy 178mm hosszú, 48-as gyűrűméretű Churchill, melynek elkészítéséhez Ecuadori hybrid 238 borítólevelet, Mexican San Andrés negro seco kötőlevelet és 4 fajta Dominikai töltőlevelet használtak fel.

Ahogy a korábbi Chefs kiadásoknál már megszokhattuk, Davidoff a keveréket több kiemelkedő, Michelin csillagos szakáccsal együtt fejlesztette ki. Az új szivar megalkotásában négy szakács vett részt:

  • Juan Amador (Amador) Ausztria
  • Norbert Niederkofler (AlpiNN) Olaszország
  • Masa Takayama (Masa) USA
  • Jorge Vallejo (Quintonil) Mexikó

Az első három szakács mindegyike három Michelin-csillaggal rendelkezik.

„A Davidoff Chefs Edition harmadik kiadása egyesíti a kilenc Michelin -csillagban rejlő megdöbbentő szakértelmet, és kifejezi azokat a közös értékeket, amelyeken mindkét szakma mesterei osztoznak. Ezen közös értékek közé tartozik a fenntartható beszerzésre való összpontosítás és a legfinomabb összetevők tisztelete. A tudatos termesztési és beszerzési mód, valamint az innovatív módszerek, amelyeket összekötve, új ízkombinációk jönnek létre,amik új ízélményekhez vezetnek. De ami a legfontosabb, az az, hogy a Davidoff Chefs Edition 2021 tökéletesen kielégíti kollektív szenvedélyünk igényeit: a legjobb szivarok és a kulináris élmények iránti szeretetet. ” – írta Edward Simon, az Oettinger Davidoff marketing igazgatója sajtóközleményében.

Az idei dobozok alsó része kerámiából készült, ami lehetővé teszi, hogy a dobozt hamutartóként is használhassuk. Ezenkívül a doboz fából készült felső része kivágásokkal rendelkezik, így helyőrzőként szolgálhat akár egy szemüveg vagy szivarvágó számára is.

Forgalomba összesen 9 700 darab, 10 szál szivart tartalmazó doboz kerül, szeptember közepétől.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük