Steve Saka nem viccel Sobremesa Brûlée STFU

Sobremesa Brûlée STFU,

A Dunbarton Tobacco & Trust szivarmanufaktúra tavaly mutatta be a Sobremesa Brûlée sorozatát, és több olyan visszajelzés is érkezett, hogy a szivar nagyon édeskés hatású, ezért valószínűleg a dohánylevelek a sodrást megelőzően valamilyen ízfokozó kezelésen eshettek át.

Sobremesa Brûlée STFUA cég vezetője, Steve Saka kritikát nem tűrően úgy reagált, hogy kiad egy igazán “édesített” Sobremesa Brûlée szivar samplert, amiben a sodráshoz édesített és duplán édesített dohányleveleket is felhasználnak. Ezzel azt kívánja bizonyítani, hogy az eredeti Sobremesa Brûlée szivarnál csak a Connecticut borítólevél magában rejlő édessége jelenik meg, a dohány tehát semmi adalékanyagot és külön kezelést nem kapott. Egyébként az eredeti Sobremesa Brûlée szivarokhoz nicaraguai töltőlevelet, mexikói kötővelet és ecuadori Connecticut borítólevelet használnak fel.

A sampler a Sobremesa Brûlée STFU, azaz “Saka’s Taste for U’rself” nevet viseli és 5 darab 152mm x52-es méretű szivart fog tartalmazni, amiben lesz eredeti, édesített és duplán édesített szivar vegyesen, de külön megjelölés nélkül, ezzel Saka egyfajta gyakorlatként azt szeretné elérni, hogy mindenki maga fedezhesse fel a különbségeket, de hogy ne maradjanak kétségeink, szeptember 15-én fellebbenti a fátylat a sampler pontos összetételéről.

A Sobremesa Brûlée STFU samplet augusztustól lesz elérhető az üzletekben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük