Jó hír a Black Market rajongói számára

Black Market Estelí Diamond

Újra visszakerül a forgalomba a Black Market Estelí Diamond

A Black Market Estelí Diamond (160mm x52) különlegessége, hogy a gyártó az eddig megszokott 4 oldalú box-pressed formát gyémánt alakra, azaz 6 oldalú szögletes formává alakította. Az Alec Bradley 2014-ben már használta ezt a formát, a Nica Puro Diamond Rough-Cut-nál (158mm x54).

A szivar összetételén nem változtattak, azaz Nicaraguai borítólevél öleli körbe a Nicaraguai és Hondurasi kötőleveleket, és az ugyancsak Nicarguai töltőleveleket, amihez extra mennyiségű ligero levelet használtak fel, ezzel erősebb és merészebb profilt kialakítva az eddig megszokott ízvilághoz képest.

A Black Market Estelí alapsora 2017-től képviselteti magát a piacon, tagjai:

  • Black Market Estelí Churchill (178mm x 50)
  • Black Market Estelí Gordo (152mm x 60)
  • Black Market Estelí Robusto (127mm x 52)
  • Black Market Estelí Toro (152mm x 52)
  • Black Market Estelí Torpedo (165mm x 52)

A 2020 októberében megjelent kiadással megegyező mennyiségben, azaz összesen 1500 darab, 16 szivart tartalmazó doboz kerül forgalomba.

„A Black Market Esteli Diamond szivarok 2020-ban azonnali sikert arattak. Bár a covid okozta világjárvány nagyban felforgatta a szivarvilágot, de a limitált kiadású szivarok iránti fogyasztói igény tovább nőtt. Örülünk, hogy újra meg tudjuk osztani a rajongókkal ezt a kiváló szivart” – mondta Jonathan Lipson, az Alec Bradley értékesítési és marketing igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük