A Viaje újdonsága a múltból köszön vissza ránk

Viaje Oro Platino

A Viaje bejelentette, hogy visszahozza az Oro és a Platino szivarjainak az eredeti változatát.

A Viaje 14 évvel ezelőtt indult világhódító útjára és többek között az Oro és a Platino sorozatai segítették a céget abban, hogy felkerüljön a szivaros világtérképre.

Persze 1-2 frissítésen átesett az újrakiadás. Az egyik legfontosabb, ami a keveréket illeti, hogy mind a két szivar Nicaraguai puro, egy nagyon kicsit azonban hozzányúltak az eredeti összetételhez. Többek között ez annak köszönhető, hogy a szivarok az eredeti kiadástól eltérően ezúttal az AGANORSA Leaf tulajdonában lévő Tabacos Valle de Jalapa S.A. szivargyárában készülnek. A csomagolást is frissítik 8-9-8 stílusú fadobozra, ami annyit tesz, hogy a doboz felső sorában nyolc, a középső sorban kilenc, az alsó sorban megint csak nyolc szivar kap helyet.

Mind a két sorozat 2-2 méretben érkezik, az Oro robusto (127mmx 52) méretben Fuerza néven és Delicado néven toro (152mm x50) méretben. A Palatino is kap egy robusto(127mmx 52) méretet Chiva néven, és egy kicsit vastagabb toro (152mm x54) változat is érkezik, ami Sueno néven érhető el.

A pontos szállítási mennyiségről a gyártó nem közölt információkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük