Hazai szivaros esemény, csak igaz szivar rajongóknak

szivar_esemeny

Most jöjjön, ami eddig még nem volt!

Az ország legaktívabb szivaros facebook csoportja, a Magyar Szivar Világ, betölti az első évét és ezen alkalomból össznépi szivarozásra invitál minden kedves szivar rajongót.

Az este egy igazán exkluzív helyen a Havana Salsa Bar & Restaurant-ban (1074 Bp. Dob utca 57.) kerül megrendezésre, ahol olyan illusztris vendégek teszik tiszteletüket, mint Thomas Gryson, az Oliva Cigars Export menedzsere, Ricardo Carioni Nicaraguai szivarnagykövet és Cagdas Cildir, aki Habanos master cigar sommelier.

Reményeink szerint a 2000-es évek elején létrejövő pezsgő szivar életet fogja idézni a rendezvény, sőt akár túl is mutat azon, mert korábban még nem volt arra példa, hogy ilyen nagy számban, ilyen nívós eseményen gyűlhetnek össze a hazai szivar rajongók. Az esten lesz welcome drink, fingerfood, kerekasztal beszélgetés, élőzene és persze tombola, ahol értékes ajándékok kerülnek kisorsolásra, többek között egy S.T. Dupont gyújtú és egy Arturo Fuente hamutál is gazdára talál.

nyeremeny

Az időpont pedig 2022. június 2. (csütörtök). A részvétel mindenki számára nyitott, de regisztrációhoz kötött, amit az esemény szervezőinél privát üzenetben tudok megtenni, a következő linkre kattintva:

Magyar Szivar Világ 1. Születésnapi közös szivarozás

Találkozzunk ott!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük