Fókuszban a Cohiba ünnepi kiadása a Cohiba 55 Aniversario

Cohiba 55 Aniversario

Tavaly a Habanos World Days név alatt futó rendezvényen bemutatták a 2021-es év kubai Edición Limitada kiadásait. Mivel ez az év különlegesnek számított abból a szempontból, hogy 55. születésnapját ünnepelte a Habanos S.A. egyik vezető brandje, a Cohiba, így nem volt nagy meglepetés, hogy Cohiba is megtalálható volt a bejelentett limitált kiadások között.

Habár az Edición Limitada kiadásokra jellemző, hogy a bejelentés után egy, vagy akár több évvel is később jelennek meg a piacon, a Habanos S.A-nál a Cohiba Edición Limitada kiadással nem akartak késlekedni, így május 14-én egy élő és virtuális eseményen bemutatásra kerül a Phoenicia Trading A.A., a ciprusi székhelyű regionális kubai szivarforgalmazó által. A tervek szerint az eseményen számos előadó lesz, köztük Mohamed Zeidan a Phoenicia Trading elnöke és a Phoenicia Trading vezérigazgatója, Walid Saleh, valamint a Habanos társelnökei, Inocente Núñez Blanco és Luis Sánchez-Harguindey is felszólalnak.

A Cohiba 55 Aniversario egy 150mm hosszú és 57-es gyűrűméretű parejo, amit a kubaiak “Victoria” vitolaként emlegetnek. Az Edición Limitada kiadásokra jellemző, hogy a szivarhoz felhasznált dohányleveleket legalább 2 évig érlelik. Ez a kiadás a Cohiba egyik legvastagabb kiadásának számít, és egy extra szivargyűrűt is kapott a talp részén, amin megjelenik az 55. évfordulóra való utalás.

A szivarbemutatóval összekötött rendezvényt élőben is lehet követni az online téren keresztül. Erről több infó a www.cohiba55.com oldalon érhető el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük