Személyre szabott szivar “kalauz”? – a CigarSense segít Neked

Képzeld el, hogy vásárolsz egy új szivart, amit a lehető legjobb pillanatban készülsz elszívni és mikor rágyújtasz… BLAH…. érzed, ez nem olyan, mint amire számítottál.

Az ilyen esetek elkerülése végett jött létre a CigarSense, ahol megtalálhatod mely szivar áll hozzád, illetve ízlésedhez legközelebb. Nincs más dolgod, mint egy 3 lépcsős folyamatban meghatározni, hogy mi az általad preferált ízvilág, és a rendszer küld egy listát személyre szabott ajánlásokkal. Ezt bármikor ingyen megteheted.

De ha szeretnénk mélyebben beleásni magunkat a szivarozás rejtelmeibe, az oldal erre is megoldást kínál. A prémium előfizetők számára lehetőség nyílik az aromák finomhangolására és az ízek intenzitásának beállítására, ezzel is elősegítve számukra a legmegfelelőbb szivar kiválasztását.

A prémium tagsághoz járó extrák:

  • korlátlan, személyre szabott ajánlás
  • az adatbázisban található több ezer szivar részletes, kördiagramos elemzése, ami leírja a szivar aromájának és ízének összetettségét
  • részletes adatbázis-keresés, amely lehetővé teszi a specifikusabb „kutatást”
  • hozzáférés a leírásokhoz, felhasználók által készített visszajelzésekhez, elégedettségi indexekhez

Mindezek mellett már elérhető a “Cigar Tasting Course” – szivar kóstolási tanfolyam – ami mind kezdőknek, mind haladóknak kiváló lehetőséggel szolgál arra, hogy bővítsék tudásukat.

Ha el szeretnél merülni a szivarok világában, nem kell szivarszakértőnek lenned, a CigarSense megteszi ezt helyetted 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük