Egy igazi szivaros szupersztár látogat Magyarországra

Rocky Patel szivarest

A Magyar Szivar Világ a mai magyar szivaros élet meghatározó csapata. Már az első születésnapjukon is nagyot villantottak, mert díszvendégként megjelent Thomas Gryson, az Oliva Cigars Export menedzsere, Ricardo Carioni Nicaraguai szivarnagykövet és Cagdas Cildir Habanos master cigar sommelier. Aki részt vett az eseményen az pontosan tudja, hogy milyen remekül megszervezett és nagyon jó hangulatú este volt.

A csapat nem tudta le ennyivel az évet, ugyanis szeptember 5-én egy igazI szivar iparági legenda, a Rocky Patel szivargyár vezetője, maga Rocky Patel látogat el hozzánk.

Rakesh „Rocky” Patel kevésbé hagyományos úton lépett be a szivarüzletbe, mint sok mai prominens szivargyár vezető, akik gyakran a generációk óta fennálló családi hagyományt folytatják. Az 1990-es évek elején Rocky ügyvédként dolgozott Los Angelesben. Egy szivarozó barátnője vezette be a prémium szivarok világába, és meggyőzte, hogy csatlakozzon a Beverly Hills-i Grand Havana Room-hoz. Ezután már nem volt visszaút, beleszeretett a szivarokba, és néhány barátja unszolására úgy döntött, hogy belevág az üzletbe.

1995-ben megalapította az Indian Tabac szivarmárkát. Bár Patel indiai, a cég a nevét az Indian Motorcycle márkára utalva kapta, akinek jogdíjat is fizetett a név használatáért. A szivarok azonnali sikert arattak a kiskereskedők körében, akik a szivarboom közepette minden olyan terméket megvásároltak, ami csak a kezükbe került. Patel kitartó munkával az Indian Tabac-ot prémium márkává változtatta. Az elért sikereket követően 2006-ban Rocky hivatalosan megváltoztatta a cég nevét Indian Tabac Cigar Co.-ról Rocky Patel Premium Cigars-ra. Munkamódszerére jellemző, hogy a 2000-es évek elején folyamatosan úton volt. Volt olyan év, amikor 365 napból 300-at más-más városban töltött, mindezt azért, hogy a legutolsó kiskereskedőt is felkeresse, és elmagyarázza nekik, hogy a termékei mely szivar fogyasztók számára vannak kifejlesztve és kinek mi a jó választás.

Rocky-Patel

Idehaza a Rocky Patel szivarok igen nagy paletája megtalálható (Szivar újdonságok Magyarországon 6. rész – Rocky Patel), többet a Cigar Aficionado igen magas pontszámmal illetett. Rocky igyekszik minden szivarfogyasztó igényeit kielégíteni, így ha esetleg egy-egy szál nem is nyerte el tetszésünket, nyugodtan lehet tovább próbálkozni más Rocky Patel termékkel, mert egy másik sorozat fogyasztása során teljesen eltérő ízvilág tárul elénk, szóval mindenki megtalálhatja a magának megfelelő Rocky Patel szivart előbb-utóbb 🙂

Az est során welcome drink, vacsora menüsor, és zenés-táncos karibi hangulat biztosítja majd a tökéletes szórakozást, és persze Rocky Patel Úr személye, aki azon felül, hogy természetesen egy kerekasztal beszélgetés keretében beavatja a vendégeket a márka múltjába, jelenébe és jövőjébe, egész este jelen lesz, így bátran lehet vele beszélgetni négyszemközt is.

A rendezvény időpontja: Szeptember 5, Hétfő
Kezdés: 18 óra
Helyszín: Havana Salsa Bar& Restaurant (Dob utca 57, Budapest)

LÉTSZÁMKORLÁT NINCS, AZONBAN A RÉSZVÉTEL FELTÉTELE AZ ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ!

Regisztrálni vagy a korábban meghirdetett facebook eseménynél lehet ezen a linken keresztül https://fb.me/e/2K9RYNqsD vagy privát üzenetben Peter Carver-nél, Mercédesz Benke-Olasz-nál, vagy Peter Vetro -nál.

Az estre ajánlott Rocky Patel szivarokkal is készülni, mert kevés olyan alkalom van, mikor olyan szivart tarthatunk a kezünkben, aminek a megálmodója jelen van, ráadásul együtt is szívhatjuk el vele azt.

Találkozzunk szeptember 5-én!

Itt lentebb egy kedvcsináló videó a legutóbbi nyilvános szivaros eseményről:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük