Camacho Factory Unleashed újratöltve

Camacho Factory Unleashed 2

2022-ben újra érkezik a Camacho limitált kiadása a Camacho Factory Unleashed 2.

A gyártó a tavaly megjelent első kiadás sikerét elkönyvelve ebben az évben is kihozza az Unleashed nevű szivarját, ami ezúttal teljesen más keverékkel érkezik.

A szivar talp része csakúgy, mint az első kiadásnál “shaggy foot”-ként jelenik meg, azaz nincs rajta borítólevél. Ezzel a fogyasztó könnyebben megismerheti a kötő-, és töltőlevél igazi aromáját, amit így nem befolyásol a borítólevél, ami általában a szivar igazi karakterét adja. Az új kiadás borítólevele Ecuadori Connecticut, ami körbeveszi a Nicaraguai kötő-, és a Dominikai és Hondurasi keverékből álló töltőleveleket.

“Kiváltság és megtiszteltetés egy olyan keverék második kiadásának bemutatása, amely tökéletesen reprezentálja a Camachóban rejlő lehetőségeket és azt a hozzáállást, hogy mindig kompromisszumok nélkül lépjük át a határainkat. Az új limitált kiadás illata és íze biztosan megragadja és elkápráztatja a Camacho rajongók szívét”- nyilatkozta Lana Fraser, a Davidoff marketing és kiskereskedelmi igazgatója, sajtóközleményében.

Összesen 3500 darab, 10 szivart tartalmazó doboz kerül forgalomba, amiből 1000 darabbal a viszonteladóknál találkozhatunk, a fennmaradó részt azonban a Davidoff online kívánja értékesíteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük