A legkisebb is számít Joya de Nicaragua Número Uno L’Attaché

joya-de-nicaragua-numero

Világhódító útra indul a Joya de Nicaragua Número Uno legkisebb kiadása.

A Número Uno L’Attaché egy petit corona (140mm x42), ami eddig csak a Chicagói UpDown Cigar vásárlói számára volt elérhető, de most a Joya de Nicaragua úgy döntött, hogy a Número Uno világszerte növekvő rajongó táborát megörvendezteti ezen szivar nemzetközi forgalomba hozatalával.

A Número Uno L’Attaché a sorozat többi tagjához hasonlóan Nicaraguai töltő-, és kötőleveket tartalmaz, amit Ecuadori connecticut borítólevéllel fedtek be.

Az eredeti Número Uno szivarokat a nicaraguai állam, mint diplomáciai ajándék használta, majd 2018-ban a gyártó bemutatta néhány kiemelt promóciós eseményén, aminek folyományaként a Halfwheel szivarszakportál 2018-ban az év szivarjának választotta. Az esett pikantériája, hogy kereskedelmi forgalomban ekkor még nem volt elérhető a szivar. Ez volt az első alkalom, hogy a Halfwheel egy kvázi elérhetetlen szivart választott a legjobbnak, amivel egyfajta nyomást is tudtak gyakorolni a Joya de Nicaragua-ra, hogy hozzák forgalomba a Número Uno-t. Ennek köszönhetően kerültek az üzletek polcaira 2019-ben az első Joya de Nicaragua Número Uno szivarok.

A Número Uno sorozat 3 tagot számlál jelenleg:

  • Joya de Nicaragua Número Uno L’Attaché (140mm x 42)
  • Joya de Nicaragua Número Uno L’Ambassadeur (168mm x44)
  • Joya de Nicaragua Número Uno Le Premier (175mm x 48)

A szivarok megjelenése az európai piacon, és valószínűleg Magyarországon is, az év második felében várható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük