A.J. Fernandez San Lotano kicsit másképp

Új designt kap az A.J. Fernandez San Lotano termékcsaládja.

Az új megjelenés messze elrugaszkodik a 2017-ben kialakított és jelenleg forgalomban lévő San Lotano külalakjától. Lágy színekkel és motívumokkal érkezik az új kiadás, aminek még a dobozméretét is átalakították. A szivarok összetétele nem változik. Az új szivardobozok ugyanazt a dizájnt fogják használni, de az egyes, sorozatokhoz a jelenleg is használt színeknek megfelelően lesznek elérhetőek.

Ez a második alkalom a márka 2010-es debütálása óta, hogy A.J. Fernandez változtat a termékcsalád kinézetén. A.J. Fernandez már évekkel ezelőtt át akarta alakítani a jelenlegi dizájnt, de úgy érezte, hogy a közelgő FDA szabályozások komoly akadályok elé állítanák ezt a formát, de mivel a szabályok nem változtak, jöhetett az új kinézet.

Régi és az Új kiadás

A San Lotano márka nevét Fernandez San Lotano nevű farmjáról kapta, amely az első földterület, amelyet 2006-ban vásárolt Estelíben. Ez a hegyoldalban elhelyezkedő farm eredetileg a nagyapja régi kubai márkájáról, a San Lutano-ról kapta a nevét, amely spanyolul a San Luís régió Kubában, ahol Fernandez szülővárosa található. Egy adminisztrációs hiba miatt viszont a védjegyirodában megváltoztatták az ‘u’ betűt ‘o’ betűre, így San Lutano San Lotano-ra változott, és Fernandez ezen már nem akart változtatni.

A San Lotano jelenleg négy keverékben érhető el: Requiem Habano, Requiem Connecticut, Requiem Maduro és The Bull.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük